Vår WordPress-vertsplattform er designet fra grunnen av for å være rask, pålitelig og sikker. Våre UK-baserte servere bruker siste generasjons Xeon-prosessorer, superrask minne og SSD-er i bedriftsklassen. Det beste av alt er at programvareplattformen vår er optimalisert spesielt for WordPress og benytter seg av den nyeste hurtigbufferteknologien for å gi lynraske lasting og responstider.

WordPress har vokst til å bli det mest populære CMS i verden, noe som også gjør det til det første målet for hackere. Vi forstår behovet for førsteklasses sikkerhet, og det er grunnen til at brannmurene våre er spesifikt konfigurert for WordPress og bruker konstant oppdaterte, signaturbaserte regler for å forhindre inntrenging.

Velg din perfekte WordPress Webhosting plan

WordPress Lite

Vår rimeligste enkeltdomene
WordPress-hosting
Reseller 1 icon
Funksjoner
 • 3 GB SSD-lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • 1 WordPress-side
 • WordPress verktøysett
 • 1 e-postkonto
Kun
nkr
95.00
,-
/mnd

WordPress Starter

Perfekt for nybegynnere med vårt 1-klikks
installasjonsprogram og kontrollpanel.
Reseller 2 icon
Funksjoner
 • 5 GB SSD-lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • 2 WordPress sider
 • WordPress verktøysett
 • Ubegrenset e-poster
Kun
nkr
145.00
,-
/mnd

WordPress Avansert

Forbedret ytelse for opptil
15 WordPress-nettsteder.
Reseller 4 icon
Funksjoner
 • 20 GB SSD-lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • 15 WordPress sider
 • WordPress verktøysett
 • Ubegrenset e-poster
Kun
nkr
245.00
,-
/mnd

Kontrollpanel

Legger kraften i hendene dine. Alle våre WordPress-vertsplaner kommer med vårt brukervennlige kontrollpanel, noe som gjør det enkelt og greit å installere programvare, administrere e-post, legge til domener og laste opp filer. Vårt nettbaserte grensesnitt er kompatibelt med skrivebord, nettbrett og mobil, slik at du kan administrere WordPress-hosting fra hvilken som helst enhet, hvor som helst.

cpanel

Gratis forhåndsinstallerte WordPress-temaer

Lett å bruke

Vi gjør det enkelt å komme i gang. Alle våre WordPress-vertspakker kommer med et utvalg av de aller beste temaene, forhåndsinstallert og klar til bruk, slik at du kan tilpasse WordPress-nettstedet ditt raskt, enkelt og med et minimum av oppstyr

softaculous

Gratis forhåndsinstallerte WordPress-plugins

De beste pluginene forhåndsinstallert. Disse nettstedsforbedrende modulene kommer forhåndsinstallert og klare til å aktiveres med et enkelt klikk, slik at du kan begynne å bygge nettstedet ditt umiddelbart.

litespeed

Avansert anti-hacking-teknologi

Beskytter nettstedet ditt

WordPress har vokst til å bli det mest populære CMS i verden, noe som også gjør det til det første målet for hackere.

Vi forstår behovet for førsteklasses sikkerhet, og det er grunnen til at brannmurene våre er spesifikt konfigurert for WordPress og bruker konstant oppdaterte, signaturbaserte regler for å forhindre inntrenging.

r1soft

WordPress-hosting med høy ytelse

Vår WordPress-vertsplattform er designet fra grunnen av for å være rask, pålitelig og sikker. Våre UK-baserte servere bruker siste generasjons Xeon-prosessorer, superrask minne og SSD-er i bedriftsklassen.

Det beste av alt er at programvareplattformen vår er optimalisert spesielt for WordPress og bruker den nyeste hurtigbufferteknologien for å gi lynraske lasting og responstider.

datacenter

Hvorfor velge oss??

reliable support

Pålitelig Support

Som en mTm-kunde kan du forvente å motta pålitelig støtte siden vi mener støtte er den viktigste faktoren. Vi gir støtte via vårt billettsystem og live chat.

quality servers

Dagelig sikkerhetskopier

Dine data er i trygge hender. Vi erkjenner hvor viktig dataene dine er for deg, og det er grunnen til at vi sikkerhetskopierer dem daglig som en del av våre strenge prosedyrer for gjenoppretting av katastrofer. Vi beholder disse dataene i 7 dager uten ekstra kostnad, og på toppen av dette kan du be om et ubegrenset antall gjenopprettinger gratis.

renewable

99,9 % oppetid SLA

Delt webhotell du virkelig kan stole på. Vår cPanel-vertsplattform er designet for pålitelighet og ytelse fra grunnen av. Vi har så mye tillit til plattformen vår at vi tilbyr en 99,9 % nettverks- og infrastrukturoppetid SLA på alle våre delte hostingplaner.

FAQs

Help? Spør oss!

Hvis du ikke finner svaret du leter etter, er vår støtte bare en e-post unna.

Hvordan er WordPress-netthotellet ditt forskjellig fra din vanlige hosting?

Vår WordPress-hosting er bygget fra grunnen av med WordPress-spesifikk ytelse og sikkerhetsoptimalisering.
Vårt avanserte WordPress Toolkit, som er vert på servere med høy ytelse, sammen med en kombinasjon av PHP 7, OPcache, Nginx og helsides caching, lar oss gi deg en førsteklasses WordPress-opplevelse.

Hva er WordPress Toolkit?

Vår WordPress Toolkit gir deg muligheten til å installere, sikre, administrere, logge på, klone og oppdatere flere WordPress-nettsteder, alt fra ett enkelt, brukervennlig grensesnitt.

Gir du hjelp med WordPress-installasjon og plugin-installasjon?

Vi går utover å gi hjelp med installasjon; vil du finne at WordPress allerede er forhåndsinstallert, og det samme er noen av de beste og mest nyttige pluginene!
Hos mTm gir vi deg en komplett pakke som er klar til å distribueres så snart du mottar påloggingsinformasjonen til kontoen din, slik at du kan begynne å legge til innhold på nettstedet ditt med en gang.

Håndterer du WordPress-oppdateringer? Hvor ofte oppdateres WordPress?

Vår WordPress Toolkit oppdaterer automatisk nettstedet ditt til den nyeste versjonen av WordPress. Dette gir deg trygghet på at nettstedet ditt ikke vil være sårbart for trusler som utnytter utdaterte WordPress-versjoner. Selvfølgelig kan du alltid justere oppdateringsinnstillingene dine hvis du ikke lenger ønsker å motta automatiske oppdateringer.

Gir vi migrasjonshjelp hvis du flytter fra en annen leverandør til mTm?

Ja. Hvis du allerede har et WordPress-nettsted et annet sted, kan vi overføre det til mTm for deg uten ekstra kostnad.

Hvordan oppgraderer jeg WordPress-vertsplanen min?

Det er veldig enkelt å oppgradere WordPress-vertsplanen din etter hvert som satsingen skrider frem. Hvis du trenger flere ressurser for et nettsted i vekst eller for å takle tyngre trafikk, er det bare å kontakte salgs- eller faktureringsteamet vårt, betale prisforskjellen og du er klar til å gå.

Oppdaterer du mine WordPress-plugins og temaer?

Vår WordPress Toolkit advarer deg automatisk hvis noen av temaene eller pluginene dine er utdaterte. Du kan deretter velge å oppdatere temaer eller plugins i bulk eller individuelt. Alt dette gjøres gjennom vårt WordPress Toolkit, som gjør administrasjon av oppdateringer til en lek.

Hvilke sikkerhetskopier vil jeg få i en nødssituasjon?

Vi tilbyr eksterne daglige sikkerhetskopier, som standard, som har en oppbevaringsperiode på 7 dager. Dette betyr at hvis noe går galt eller du ønsker å gjenopprette nettstedet ditt til en tidligere versjon, vil nettsteddataene dine bli beskyttet.

Dessuten regnes ikke de eksterne daglige sikkerhetskopiene som en del av diskplasstilskuddet, og tar derfor ikke opp noe av serverens lagringsplass.

Hva om jeg har et spørsmål om hvordan jeg bruker WordPress?

Hvis du har et spørsmål om WordPress, gir vi deg 24/7 teknisk support der du kan kontakte en WordPress-ekspert via live chat, telefon eller billett. Alt dette er inkludert gratis som en del av din WordPress-vertsplan.