Vår Joomla-hosting er rask, kraftig og full av flotte funksjoner, og med vårt 1-klikks installasjonsprogram og gratis migrering er det enkelt å komme i gang.

Velg din perfekte Joomla Webhosting plan

Enkel innholdshåndtering

Joomla er et kraftig innholdsstyringssystem som forenkler utvikling av nettsider. Våre vertsplaner er designet for å komplimentere Joomla ved å tilby en ekstremt rask, pålitelig og brukervennlig plattform for å utvikle og distribuere Joomla-baserte nettsteder.

game

Optimalisert for Joomla

Ved å bruke den nyeste maskinvare- og programvareteknologien er vår Joomla-vertsplattform designet for pålitelighet og ytelse. Komplimentert av vår Joomla-optimaliserte nettstabel og støttet av 24x7-støtte, er hostingen vår perfekt for Joomla-utviklere

ddos

Installer Joomla enkelt ved å bruke vårt 1-klikks installasjonsprogram; å distribuere Joomla-sider har aldri vært enklere.

ddos

Hvorfor velge oss?

reliable support

Pålitelig Support

Som en mTm-kunde kan du forvente å motta pålitelig støtte siden vi mener støtte er den viktigste faktoren. Vi gir støtte via vårt billettsystem og live chat.

quality servers

Dagelig sikkerhetskopier

Dine data er i trygge hender. Vi erkjenner hvor viktig dataene dine er for deg, og det er grunnen til at vi sikkerhetskopierer dem daglig som en del av våre strenge prosedyrer for gjenoppretting av katastrofer. Vi beholder disse dataene i 7 dager uten ekstra kostnad, og på toppen av dette kan du be om et ubegrenset antall gjenopprettinger gratis.

renewable

99,9 % oppetid SLA

Delt webhotell du virkelig kan stole på. Vår cPanel-vertsplattform er designet for pålitelighet og ytelse fra grunnen av. Vi har så mye tillit til plattformen vår at vi tilbyr en 99,9 % nettverks- og infrastrukturoppetid SLA på alle våre delte hostingplaner.